Най-епичният български гол на 2014 година (ВИДЕО)


Най-епичният български гол на 2014 година (ВИДЕО)

9866 0

Краят на годината винаги е време за обзори и оценки, като света на спорта не прави изключения. 2014 година беше изпълнена с много футболни, олимпийски, баскетболни, волейболни и какви ли не емоции, като по традиция, цар "футбол" доминираше световната спортна сцена.

И най-добрият български футболист е част от най-доброто във футбола, което видяхме през изминалата година. Разбира се, става дума за Димитър Бербатов.

Бившият български национал в момента е звездата на Монако, след като Хамес и Фалкао бяха продадени през лятото. Още от зимния си трансфер в Княжеството обаче Берба не може да спре да бележи, като има над 15 попадения за френския клуб.

Безспорно обаче най-добрият му гол падна през изминалата кампания срещу Ница. Месецът е април, а при атака Берба получава топката в наказателното поле и с наглед небрежен удар вкарва най-красивият гол във френското първенство за сезона.

Това е една от трите номинации за гол №1 в Монако, а ние се чудим защо това изпълнение не е сред номинираните за наградата "Ференц Пушкаш" за най-красив гол на 2014.

Ето и въпросният гол - ако натиснете бутона "repeat" няколко пъти, няма да сте единствените за днес:

 


First goal of Dimitar Berbatov I Nice 0-1... by Rmii_Paliisserr

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички