Монако откри изненадващ виновник за кризата, уволни го


Монако откри изненадващ виновник за кризата, уволни го

906 0

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василев е бил уволнен днес. Новината обявиха от клуба на официалния си сайт. Една от причините за крайната мярка е кризата, в която изпадна първият отбор на "монегаските", обяви президентът на клуба Дмитрий Риболовлев.

"През шестте години от престоя на Вадим Василев в Монако ние изминахме дълъг път заедно. Постигнахме големи успехи: клубът пет пъти попада в топ 3 на Лига 1, спечелихме първенството за първи път от 17 години и стигнахме до полуфинал в Шампионска лига. Въпреки това, през последната година бяха допуснати сериозни грешки, които доведоха до най-лошият резултат на отбора за седем години", заяви руснакът.

Очаква се новият вицепрезидент на клуба от Кралството да бъде избран на 22 февруари, когато ще има заседание на борда на директорите. В момента Монако е на 18-о място, като едва на 02 февруари записа първата си победа за годината. Общият брой успехи на "монегаските" през сезона е 4, а загубите са 13. А защо бе уволнен като треньор легендарният футболист Тиери Анри - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички