Монако не се остави на ПСЖ след шест гола в дербито на Франция (ВИДЕО)


Монако не се остави на ПСЖ след шест гола в дербито на Франция (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

4316 0

Отборите на Пари Сен Жермен и Монако не успяха да се победят в дербито от френската Лига 1. Парижани и "монегаските" завършиха при резултат 3:3 в зрелищен сблъсък на "Парк де Пренс", белязан от няколко обрата, а в крайна сметка точките бяха разделени между двата отбора.

Още в третата минута на двубоя Неймар откри резултата. Само четири минути по-късно обаче Желсон Мартинш успя да изравни. В 13-ата минута пък обратът за Монако стана пълен след попадение на Уисам Бен Йедер.

Отговорът на ПСЖ не закъсня, като в 24-ата минута Федо Бало-Туре си отбеляза автогол, за да изравни резултата в срещата. До края на полувремето пък Неймар успя да отбележи втория си гол в срещата, за да даде отново преднина на столичани.

През втората част гостите от Монако успяха отново да стигнат до изравняване на резултата. В 70-ата минута Ислам Слимани отбеляза за 3:3. До края на срещата и двата отбора се добраха до страхотни положения пред противниковите врати, но седми гол в срещата така и не падна.

ПСЖ остава убедителен лидер в Лига 1 с актив от 46 точки - с пет повече от втория Марсилия, а и с мач повече. Монако от своя страна заема осмо място с 29 пункта, превръщайки се в първия отбор, който завършва при равен резултат с френския шампион през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички