Мбапе посочи с кой отбор иска ПСЖ на финал в Шампионска лига


Мбапе посочи с кой отбор иска ПСЖ на финал в Шампионска лига
Снимка: Getty Image/Guliver

3713 0

Във френския хегемон ПСЖ изглежда вярват, че тази година може да е успешна за тях в Шампионска лига. Футболистът на парижани Килиан Мбапе сподели пред италианския вестник La Gazzetta dello Spor, че ще се радва на финал в Шампионска лига между неговия клуб и този на Ювентус.

19-годишният талант, който стана световен шампион с Франция на Световното първенство в Русия, коментира и останалите съперници на парижани в една от най-тежките групи в тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир. "Подготвени сме за първия си мач в турнира срещу Ливърпул, знаем, че те са ни основен конкурент в групата, но сме готови за предизвикателството. Попаднахме в тежка група, но това е Шампионска лига, няма леки съперници и всеки от големите имена ще иска да вдигне трофея", сподели Мбапе.

"Наполи е отбор, който пресира много високо, треньорът винаги мотивира играчите да се представят на най-високо ниво. Ще трябва да дадем най-доброто от себе си, ако искаме да спечелим. Играх контрола срещу тях, когато носех екипа на Монако и загубихме с 5:0. Анчелоти е един великолепен наставник, ще ни бъде трудно и срещу тях.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ПСЖ: ЮВЕНТУС Е ОСНОВНИЯТ НИ КОНКУРЕНТ В ШАМПИОНСКА ЛИГА

Ювентус е фаворит в турнира особено след пристигането на Кристиано Роналдо. Този трансфер промени изцяло италианския футбол и първенството може само да извлече позитиви от сделката между Реал Мадрид и Юве. Финал срещу тях в Шампионска лига? Ще бъда щастлив, ако това стане", разкри още 19-годишният талант. Френският национал добави, че по никакъв начин не е обсебен от идеята да спечели "Златната топка", а предпочита да се концентрира върху изявите си на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички