Марсилия отстрани Адил Рами от тренировки след обвиненията на Памела


Марсилия отстрани Адил Рами от тренировки след обвиненията на Памела
Снимка: Getty Images/Guliver

5375 0

Световният шампион с Франция от 2018 година Адил Рами е отстранен от клубния си тим - Олимпик Марсилия. Причината за това е обвинението на бившата му половинка - актрисата Памела Андерсън, в домашно насилие. Футболистът отрича обвиненията.

Според "RMC" френският национал не е работил със съотборниците си в първия ден от предсезонната подготовка. В средата на миналия месец Рами е получил e-mail от клуба, в който му е било съобщено, че Олимпик ще проведе вътрешно разследване на инцидента, без да обяснят какви конкретни действия са довели до това решение.

Докато тече разследването, защитникът няма право да посещава клубната база до 9 юли. Съществува възможност скоро френският клуб да обяви, че се разделя с футболиста, пише "RMC".

Адил Рами бил на мнение, че клубът, който има проблеми с финансовия феърплей, просто иска да се възползва от скандала, за да разтрогне с него и да си спести пари. Ако Олимпик реши, че французинът е нарушил клубните принципи, клубът няма да трябва да му плаща за разтрогването на контракта. Вижте в този материал какви бяха обвиненията на бившата сексбомба към Рами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички