Легендата Ривалдо: Неймар ще стане най-добрият футболист, но не в ПСЖ, а в Реал


Легендата Ривалдо: Неймар ще стане най-добрият футболист, но не в ПСЖ, а в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2769 0

Кавалерът на "Златната топка" за 1999 година Ривалдо е категоричен, че Неймар разполага с всички футболни качества да спечели най-ценната индивидуална награда. Но никога няма да бъде считан за най-добрия футболист на планетата, ако играе за ПСЖ под ръководството на Томас Тухел.

Бившият ас на Барселона е убеден, че точното място на бразилската суперзведа е Реал Мадрид, тъй като този клуб дава необходимата платформа и популярност, които са важни, за да блести Неймар на най-високо футболно равнище.

"Трябва да играе в един от най-добрите отбори в света. В ПСЖ, под ръководството на Тухел, никога няма да е най-добрият играч на планетата. Затова трябва да премине в Реал Мадрид - това е много важно за кариерата на Неймар", заяви Ривалдо в интервю за германската медия "Bild".

Със сигурност Неймар осъзнава това и неговата мечта да е най-добър на планетата е в основата на слуховете за негов трансфер в Реал Мадрид. Засега обаче той не стои на дневен ред, защото самият бразилец е помолил, ако има трансфер, да е през лятото на 2019 година.

КАКВО ЩЕ СТАНЕ В РЕАЛ, АКО ПРОДАДЕ РОНАЛДО?

Що се отнася до "Златната топка", то триумф на Бразилия на Световното първенство по футбол може да помогне на кандидатурата на Неймар, особено ако продължава да подобрява представянето си в следващите фази на надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички