Кака: Неймар може да бъде лидерът в този проект на ПСЖ

Световната футболна звезда от близкото минало - Рикардо Кака, сподели повече от любопитно мнение относно бъдещето на сънародника си Неймар в ПСЖ. То е коренно различно от настроението на привържениците на парижани, които са против 27-годишния играч, който открито и упорито желаеше да смени клубната си принадлежност през това лято.

"Мисля, че и за него, и за клуба би било по-добре да остане засега. ПСЖ винаги се опитва да изгради отбор, който да спечели Шампионска лига. Той може да бъде лидерът на този проект, което би било хубаво, според мен. Ще бъде страхотна година за него" - сподели Кака.

Вижте с коя част от тялото бе нарисуван Неймар (ВИДЕО)

Суперзвездата на ПСЖ - Неймар, постоянно попада под светлините на прожекторите, дори да не е на футболния терен. Името му е достатъчно популярно,...

Вчера съотборниците на Неймар започнаха по страхотен начин тазгодишната кампания в Шампионска лига, надделявайки над 13-кратния носител на трофея от турнира - Реал Мадрид, с убедителното 3:0. След мача наставникът - Томас Тухел, разкри разликите между миналогодишния тим на парижани и този от сега. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!