И Тухел призна за намеренията на Неймар


И Тухел призна за намеренията на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3076 0

Треньорът на френския шампион ПСЖ Томас Тухел е поредният човек, който разкри, че Неймар е готов да напусне Париж. Тези слухове започнаха още в края на сезона, а в началото на лятото дори президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу направи подобно изказване.

Неймар изпусна първата седмица от тренировъчния лагер на парижани, като се завърна тази седмица сред съотборниците си. Той кацна в Париж, като отиде последен на тренировка, но вместо да тренира, бразилецът води 3-часов разговор на висок тон със спортния директор Леонардо.

"В края на миналия сезон той ме предупреди. Честно да ви кажа не знам какво ще последва. Аз съм треньорът и към момента той е част от отбора. Готов съм да работя с всеки", сподели специалистът на въпрос на журналисти.

Вчера медиите във Франция и Испания обявиха, че от "Камп Ноу" са изпратили първа официална оферта за своя бивш играч, която обаче моментално е била отхвърлена от шефовете на ПСЖ. Каква е била офертата може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички