Гризман в Арсенал? Има поне един човек, който вярва, че е възможно


Гризман в Арсенал? Има поне един човек, който вярва, че е възможно
Снимка: Guliver/GettyImages

1276 0

Интересно изказване направи новият нападател на Арсенал Александре Лаказет. Той сподели, че ще се опита да убеди своя добър приятел Антоан Гризман да премине при "артилеристите".

"Ако ме посети в Лондон, веднага ще го помоля да подпише с Арсенал. Ние сме добри приятели. Дори се наричаме Гризи и Лаказ", категоричен беше нападателят.

Голмайсторът на Атлетико ще е най-голямата трансферна цел през следващото лято, тъй като откупната му клауза ще е 100 милиона евро - далеч по-малко, отколкото би струвал нападателят, ако нямаше подобна клауза в контракта си с "дюшекчиите".

Иначе самият Лаказет разкри, че трудно свиква с живота в Англия, но въпреки всички разлики с Франция, той е щастлив, че е част от Висшата лига.

"Харесвам Лондон, но времето не е страхотно. В момента уча английски. Някой ми каза да избягвам местната кухня, защото тази храна не е много добра за футболистите. Голямата разлика между Премиър лийг и френското първенство е това, че тук има много добри нападатели - Хари Кейн, Ромелу Лукаку, Серхио Агуеро, Габриел Жезус, Джейми Варди и Алваро Мората. Ще бъде предизвикателство да стана голмайстор в тази конкуренция", заяви Лаказет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички