Гаврата с ПСЖ продължава: Рабио отхвърли трета оферта на парижани


Гаврата с ПСЖ продължава: Рабио отхвърли трета оферта на парижани
Снимка: Getty Images/Guliver

1522 0

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Адриен Рабио е отхвърлил трета оферта от ръководството на тима за подновяване на договора си с парижани, съобщава "Mundo Deportivo". Французинът бе отказал на два пъти преди това да подпише нов контракт с тима, а настоящият му изтича през лятото.

Още през изминалия летен трансферен прозорец Рабио ясно показа, че не иска да продължи своята кариера на "Парк Де Пренс" и желае да напусне Париж. До трансфер така и не се стигна, въпреки интереса на няколко европейски гранда, сред които и Барселона.

След като стана ясно, че Рабио няма да поднови в никакъв случай своя договор, редица отбори се устремиха към полузащитника. Ювентус, Манчестър Сити и Ливърпул бяха сред клубните имена, които присъстваха в спекулациите около бъдещето на играча.

Рабио премина през школата на парижани, за да се издигне в първия отбор през 2012 година. С екипа на ПСЖ той има над 200 мача, в които е отбелязал 23 попадения. Французинът остава основна трансферна цел именно на Барселона, като се очаква каталунците да успеят да си осигурят услугите на играча още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички