Фалкао си върна головия нюх и вече предложиха купища пари за него


Фалкао си върна головия нюх и вече предложиха купища пари за него
Снимка: Guliver/GettyImages

2122 0

Радамел Фалкао изкара два много тежки сезона в английската Висша лига с екипите на Манчестър Юнайтед и Челси, но определено през настоящата кампания си върна головия нюх. Той носи капитанската лента на Монако и с 14 гола в 18 мача е сред най-резултатните играчи на тима. Логично, към него интересът отново се върна и, очаквано, китайски клуб прати оферта за него.

"Екип" информира, че в тима от Княжеството е постъпила оферта на стойност 45 милиона евро за правата на 30-годишния колумбиец. Тя обаче е била отхвърлена, призна вицепрезидентът на тима Вадим Василев.

"Трябва да мисля като лидер. Очевидно, искам да печелим титли и трофеи, но има някои специални ситуации. Много малко клубове могат да устоят на пободен тип оферти", каза руснакът пред "Канал+".

Във Франция са убедени, че оферта, близо до 60 милиона евро, ще задоволи "монегаските" и клубът ще позволи на Фалкао да преговаря с Тияндзин Сунцян. Трябва обаче да се отбележи, че до момента нападателят 2 пъти е отказвал трансфер в китайското първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички