Джоуи Бартън съсипа ПСЖ и Неймар: Той е Ким Кардашиан на футбола


Джоуи Бартън съсипа ПСЖ и Неймар: Той е Ким Кардашиан на футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1235 0

Бившият английски футболист Джоуи Бартън направи много остър коментар към звездата на ПСЖ Неймар. Известният с грубите си отигравания и острите реплики бивш футболист на Манчестър Сити и Нюкасъл, определи бразилският нападател за Ким Кардашиян на футбола и разкри, че дори синът му не харесва Ней.

"Мисля, че Неймар е Ким Кардашиян на футбола. На Световното първенство в Русия всички видяха, че той не е най-добрият играч в света. Не е нито на нивото на Меси, нито на нивото на Роналдо, като има и други играчи, които са по-добри от него. Той не е футболен феномен, той е рекламен феномен като семейство Кардашиян.

Скоро видях отборът на ПСЖ да играе с екипировка от Майкъл Джордан. Сериозно ли? Хора, моля ви, това е баскетболна марка. Вие сте футболен клуб. Аз ли бъркам нещо?", заяви Бартън пред "L`Equipe".

ЮРГЕН КЛОП С ИЗНЕНАДВАЩ КОМЕНТАР ЗА НЕЙМАР

"Всяко дете харесва силните отбори - тези, които победждават. Когато моят син играе, той иска да прилича на Роналдо, на Меси, на Мохамед Салах. Определено обаче няма желание да бъде Хари Кейн или Неймар", сподели бившият халф за 6-годишния си син.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички