Дракслер настоява, че е щастлив в ПСЖ и не иска в Байерн


Дракслер настоява, че е щастлив в ПСЖ и не иска в Байерн
Снимка: Gulliver/GettyImages

2703 0

Юлиан Дракслер опроверга слуховете, че е преговарял с Байерн Мюнхен и бе категоричен, че е щастлив в Пари Сен Жермен и не вижда причина да се връща в Бундеслигата. 24-годишното крило взе участие в 30 мача от Лига 1 през миналия сезон, но само в 19 от тях бе титуляр.

С оглед на конкуренцията от страна на Неймар, Килиан Мбапе и Единсон Кавани се появиха предположения, че футболистът може да премине в Байерн, който търси заместници на ветераните Франк Рибери и Ариен Робен.

Дракслер обаче настоява, че сега не е време за такива разговори. "Байерн без съмнение е най-успешният клуб в Германия. Всичко останало са предположения. Никога не съм контактувал с който и да е от Байерн", подчерта Дракслер пред Sport1. Той каза още, че не вижда причини да е недоволен в ПСЖ, след като е участвал във всички надпревари.

"Играх в 47 или 48 мача през миналия сезон и съм убеден, че и този ще играя в толкова. Клубът и градът ми харесват. Чувствам се комфортно и въобще няма никакви причини да търся възможности за напускане", заключи Дракслер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички