Босът на ПСЖ избира между трима за нов треньор


Босът на ПСЖ избира между трима за нов треньор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1413 0

Очакванията са от новия сезон Пари Сен Жермен да има нов треньор, след като парижани освободят Унай Емери. Според медиите във Франция босът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи се е спрял на три имена - Зинедин Зидан, Диего Симеоне и Маурисио Почетино.

Бившият треньор на Барселона Луис Енрике също бе сред кандидатите, но се смята, че той е отказал предложението на френския тим заради Челси. И с останалите трима ще бъде много трудно за шефа на ПСЖ да ги убеди да напуснат настоящите си отбор. Зинедин Зидан и Реал може да не се представят убедително в испанското първенство, но в Шампионска лига отстраниха именно французите и продължават мечтата си да защитят за трета поредна година трофея. 

Диего Симеоне пък води втория в класирането на Ла лига - Атлетико Мадрид, но аржентинският специалист може и да се изкуши от предложението на Келайфи, тъй като няколко пъти имаше спекулации и за неговото бъдеще в "дюшекчиите". Маурисио Почетино пък се чувства повече от добре в Тотнъм, но след края на сезона ще стане ясно и неговото бъдеще и дали за пореден път ще избере да остане при "шпорите". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички