Бивш френски национал към Мбапе: Не повтаряй грешката на Марсиал, стой в Монако


Бивш френски национал към Мбапе: Не повтаряй грешката на Марсиал, стой в Монако

1794 0

Бившият френски нацинал Давид Жинола сподели, че младата звезда на Монако Килиан Мбапе трябва да отхвърли всички оферти през това лято и да остане на "Луи II" поне за още един сезон.

След блестящия си сезон с екипа на монегаските, отбори като Реал Мадрид, ПСЖ, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал и Манчестър Сити са готови да платят сума от порядъка на 100 милиона паунда, за да привлекат младия голаджия.

Съветите към него обаче са да остане още един сезон в Монако, тъй като е само на 18 години и подобен трансфер може да повлияе на кариерата му.

"Той беше много постоянен за Монако в последния сезон и това е може би най-голямата изненада за всички. Ние знаехме какви качества има, но всяка седмица той ни изненадваше с техника, умения и мощ, а и мисля, че още не сме видяли най-доброто от Мбапе. 

Според мен той трябва да остане още един сезон в Монако. Помните какво стана с Антони Марсиал. Грешка, която не може да се поправи. Той бе млад, но реши, че е готов за големия футбол в Англия. В отбор като Манчестър Юнайтед има голямо напрежение и е много сложно като цяло. 

Според мен обаче Мбапе има правилните хора зад гърба си, които ще го насочат по най-правилния път", сподели Жинола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички