Бербагол попадна в отбор №1 на Шампионска лига! ESPN написа за него...


Бербагол попадна в отбор №1 на Шампионска лига! ESPN написа за него...

13025 0

Българският стрелец Димитър Бербатов е едно от най-често споменаваните имена в световните медии днес след представянето си срещу Арсенал снощи.

Както е известно, "артилеристите" загубиха тежко от Монако на "Емиратс" с 1:3, а българският голмайстор отбеляза втория гол и беше сред най-добрите играчи на терена.

Това беше отчетено от една от най-добрите медии в света - ESPN, като в своя анализ на първия кръг от осминафиналите медията го постави в идеалните 11.

Той води нападението на идеалния отбор, изпреварвайки играчи като Кристиано Роналдо, Единсон Кавани, Тевес, Мората и други.

В отбора попадат още двама съотборници на Берба, като това са Кондогбиа и Абденур. Монако е с най-много играчи (3), като Барселона (Меси, Суарес) и Ювентус (Погба, Лихтщайнер) бяха с по двама представители.

"Ако можем да изберем един момент, който просто беше начертано да се случи, то това е голът на Димитър Бербатов, бивш играч на Манчестър Юнайтед и Тотнъм, срещу Арсенал. Българинът ядосва мнозина със своя стил на игра, но попадението му за 0:2 беше просто наслада за окото - най-вече заради начина, по който го реализира. Той изчака до последно преди да стреля, независимо че трима защитници на Арсенал се втурнаха да го блокират. Освен ако не си фен на Арсенал, невъзможно е да не обичаш Димитър Бербатов", написаха от ESPN.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички