Байерн избра кой да бъде заместникът на Франк Рибери


Байерн избра кой да бъде заместникът на Франк Рибери
Снимка: Getty Images/Guliver

1270 0

На 35-годишна възраст Франк Рибери се намира на прага на своята достойна кариера. 11 години и над 250 мача по-късно Рибери се превърна в жива легенда за шампиона на Германия Байерн Мюнхен. Французинът обаче, както всеки друг играч, не е вечен.

Баварците вече са в търсене на "новия" Франк Рибери, като са набелязали играча на Олимпик Марсилия Флориан Товен, твърди "Calciomercato". Товен има контракт с френския тим до 2021 година, но Байерн са твърдо решени да го привлекат, смятайки че той е точния заместник на голямата си звезда.

Товен е на 25 години, като е преминал през отборите на Гренобъл, Бастиа, Нюкасъл и настоящия му тим Олимпик Марсилия. Товен е изключително опасен на висока скорост и в такива ситуации представлява трудна задача за крайните бранители. 

За Марсилия Товен е един от най-резултатните играчи в тима, а през миналата година той дебютира и за националния отбор на Франция. На Световното първенство по футбол 2018 той изигра само една минута, влизайки като резерва на мястото на Мбапе срещу състава на Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички