Тиаго Меси пак втрещи баща си, "закопа" го с въпрос за "Златната топка" (ВИДЕО)


Тиаго Меси пак втрещи баща си, "закопа" го с въпрос за "Златната топка" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

13734 0

Съвсем наскоро Лионел Меси завоюва своята изумителна седма "Златна топка". Атакуващият футболист на ПСЖ записа нещо немислимо в историята, като най-много до него се доближава Кристиано Роналдо, който обаче има пет и изостава с не една, а две.

През тази година обаче сякаш преобладаващото мнение във футболните среди бе, че е трябвало друг играч да грабне най-ценния индивидуален приз в този спорт. Разбира се, става въпрос за нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски.

Това породи много коментари в социалните мрежи и дискусии, а мнозина изразиха недоумението си от това, че Меси е спечелил. Сред тях вече е и... Тиаго Силва - един от синовете на аржентинеца, макар и той да го стори поради други причини.

Появи се видео, на което малчуганът, който неведнъж се е проявявал като пакостник, пита татко си защо вече има 7 трофея от "Златната топка", защо я е спечелил този път. А испанското издание AS озаглави това като "Въпросът, който всички ние задаваме" и допълват, че няма адекватен отговор на него. Самият Меси пък отговаря на Тиаго с "не знам".

"След като току-що си спечелил, значи трябва да имаш 8? Имаш 7 и си спечелил тази година" - пита се още малкият. Меси пък на няколко пъти му поясни, че до този момент е имал 6, а вече има 7. 

Ясно е, че Европа е избрала Левандовски, но ето тогава кои континенти коронясаха Меси със "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички