Юрген Клоп с рядко срещано изказване след боя над Манчестър Юнайтед


Юрген Клоп с рядко срещано изказване след боя над Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

14192 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп по никакъв начин не се опита да налее "масло в огъня" след края на дербито с Манчестър Юнайтед. Немецът демонстрира рядко срещана в днешния футбол човещина и заяви, че неговият отбор не бива да унижава никого:

"Какво мога да кажа? Дали съм очаквал подобно нещо? Не. Това, което направихме във финалната третина, беше лудост. Казах им на полувремето да играят още по-добре. Започнахме го по невероятно добър начин, след което спряхме да играем".

"След петия гол просто контролирахме играта и не ставаше дума за това да вкарваме повече голове, а просто да се отървем от повече контузии. Не трябва да унижаваме никого", подчерта германецът.

"Резултатът е луд. Играчите написаха хубава страница в историята, но ние имаме уважение към нашите съперници. Имахме късмет в някои моменти. Юнайтед пък не е в най-добрия си период", добави още той.

"Джеймс Милнър има разтежение. Той ми показа, че нещо не е наред. Трябва да видим какво е положението с Наби Кейта. Мо Салах се наслаждава на своя футбол и това може да продължи още много, много дълго време. Аз вече знаех и преди неговото изказване, че иска да завърши кариерата си тук".

"5:0! Няма как да бъда по-щастлив. Това е изключително!", каза за финал Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички