Удар по Тотнъм: Хари Кейн под въпрос за мача с Норич


Удар по Тотнъм: Хари Кейн под въпрос за мача с Норич
Снимка: GettyImages

1182 0

Тотнъм  ще прецени дали да разчита на Хари Кейн преди неделния сблъсък от Висшата лига срещу Норич Сити, тъй като нападателят изпитва проблеми, съобщават английските медии.

28-годишният Кейн трябваше да открие изложба за кариерата си в Музея на Лондон в петък, но изданието The Athletic тръби, че капитанът на Англия се е оттеглил от събитието, защото се е почувствал зле.

Състоянието на звездата на тима поражда опасения дали той ще бъде на разпoложение на мениджъра Антонио Конте преди жизненоважния мач от Висшата лига за "шпорите" в неделя. Тотнъм ще се изправи срещу Норич и резултат различен от загуба на практика ще им гарантира място в Шампионска лига през следващия сезон.

Техните съперници от Северен Лондон - Арсенал, които са домакини на Евертън по същото време в неделя, изостават с две точки и 15 попадения, което означава, че възпитаниците на Микел Артета ще се надяват на чудо от страна на Норич.

А ето какъв бонус ще прибере наставникът на Тотнъм Антонио Конте, ако класира състава за Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички