Сензационно завръщане във Висшата лига? Моуриньо може да поеме Челси


Сензационно завръщане във Висшата лига? Моуриньо може да поеме Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

2626 0

В Англия "гръмнаха" с новина, че представителите на един от най-великите треньори - Жозе Моуриньо, са се свързали с бившия му клуб Челси, за да разгледат възможността за евентуално негово завръщане.

Информация на "Daily Mail" разкрива, че специалистът не е доволен от финансовата ситуация в своя Рома и желае да подпише с клуб, който отговаря на амбициите му.

Едва ли има по-добър пример от лондончани, които имат нужда от преобразяване, а в същия момент пръснаха над 500 милиона паунда през сезона до момента.

От споделеното става ясно обаче, че клубът все пак към момента е отказал преговори за назначаването на португалеца, тъй като гласува доверие на Греъм Потър след изненадващото решение на ръководството той да смени Томас Тухел. Това означава, че ръководството на "сините" се явява главна пречка за потенциална сензация в Англия.

Евентуално завръщане на Моуриньо ще бъде третият му престой на "Стамфорд Бридж". Под негово ръководство отборът изиграва 320 мача, в които постига 204 победи, 65 равенства и 51 загуби, печелейки 3 Висши лиги, 1 ФА Къп, 3 Купи и 1 Суперкупа на Англия.

Ето какво каза Потър за лошата форма на своя тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички