Пеп Гуардиола: Манчестър Сити нервен? Това е просто една игра


Пеп Гуардиола: Манчестър Сити нервен? Това е просто една игра
Снимка: Getty Images

1279 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че футболистите му нямат основания да са нервни или притеснени в решителния двубой за титлата във Висшата лига с Астън Вила в неделя(22.05). Той допълни, че ако всички се придържат към игровия план и са фокусирани ще се поздравят с шампионското отличие.

"Гражданите" се нуждаят единствено от успех над тима от Бирмингам, за да финишират първи в генералното класиране. По същото време прекият им конкурент Ливърпул ще домакинства на Уулвърхемптън в последния кръг  за сезона.

"Казах на играчите, че това е просто футболен мач", каза испанецът на пресконференцията преди срещата. "Не мислете за това колко щастливи или тъжни ще бъдем, а се съсредоточете върху това, което трябва да направим, за да победим Астън Вила. Да имаш една титла повече или една по-малко - това е важно, но това не нищо повече от една игра", са част от посланията на наставника на Ман Сити към неговите възпитаници.

"Трудно е да контролираш емоциите си. Те са човешки същества и се притесняват какво ще се случи, ако допуснем попадение. Може би трябва да живеете с нещо, което е неприятно, но трябва да реагираме възможно най-добре при всякакви обстоятелства", завърши той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Eто при каква ситуация ще гледаме плейоф за титлата в Англия между Ливърпул и Ман Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички