Моуриньо за трансфер на Неймар: Невъзможно е


Моуриньо за трансфер на Неймар: Невъзможно е
Снимка: Guliver/GettyImages

2048 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо опроверга информациите, че през лятото клубът ще опита да привлече бразилската звезда на Барселона Неймар.

През последните дни в испанската преса се появиха спекулации, че през лятото „червените дяволи” подготвят умопомрачителна оферта на стойност 173 милиона паунда за капитана на Бразилия. Пред ESPN обаче Моуриньо определи тези твърдения като неверни.

„Това са спекулации. Винаги се опитвам да бъде обективен и прагматичен относно това какво искам от клубовете и това, което мога да получа. Да питаш за Неймар е абсурдно. Клуб като Барселона не може и няма да се раздели с футболист като него. Макар че пред Меси има още доста години футбол, той е почти на 30, след неговото оттегляне именно Неймар ще се превърне в ключовата фигура за Барселона. По тази причина си мисля, че всеки опит за трансфер на Неймар би бил като да пробиеш сейф – невъзможно", сподели Моуриньо.

През настоящия сезон Неймар е записал 35 мача за Барселона във всички турнири, в които се е отличил с 14 гола и 23 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички