Фенове на Ливърпул пеят с цяло гърло "Оле е на кормилото" (ВИДЕО)


Фенове на Ливърпул пеят с цяло гърло "Оле е на кормилото" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images, колаж на SportLive

3533 0

Феновете на Манчестър Юнайтед със сигурност ще искат по-бързо да забравят неделното дерби с Ливърпул, в което бяха тотално унизени от вечния си съперник насред "Олд Трафорд". "Червените дяволи" претърпяха кошмарно поражение с 0:5, а част от привържениците на отбора дори не догледаха двубоя, като напуснаха стадиона преждевременно.

Привържениците на Ливърпул пък със сигурност ще се погрижат за това да припомнят този двубой на кръвния си враг при всеки удобен момент. По време на двубоя феновете на мърсисайдци, макар и в пъти по-малко, бяха по-гръмогласните заради обяснимо мълчаливите фенове на Юнайтед. На "Олд Трафорд" се чуваха песни, посветени на Оле Гунар Солскяер, но любопитното бе, че те идваха от агитката на Ливърпул.

Гостуващите фенове се забавляваха с мениджъра на "дяволите" и известната песен в негова чест "Ole's at the wheel" ("Оле е на кормилото" - в превод от английски). Мърсисайдци определено се повеселиха на чужд гръб, като от различни видеа се вижда как пеят с цяло гърло за мениджъра на Юнайтед, подигравайки се на домакинските привърженици.

Солскяер получава сериозни критики за представянето си в Манчестър Юнайтед, като според мнозина той трябва да подаде оставката си или да бъде уволнен от ръководството. За момента обаче Солскяер остава начело на отбора и не мисли за оставка, тъй като смята, че отборът е много близо до крайната цел и не може да се откаже сега.

След мача Солскяер бе уловен да раздава автографи и да позира за снимки с фенове (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички