Ливърпул стартира сериозна чистка, за да освободи място за Джуд Белингам


Ливърпул стартира сериозна чистка, за да освободи място за Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

2626 0

Слуховете, че Ливърпул ще привлече талантливия британски халф Джуд Белингам от Борусия Дортмунд се засилват с всеки един изминал ден. Мърсисайдци вече дори кроят планове как ще успеят да се сдобият с услугите му, твърди изданието "Football Insider".

Според информацията управата на Ливърпул и Юрген Клоп са набелязали три имена, с които да се разделят в близкото бъдеще, за да може да се освободи място за Белингам и да се добавят повече средства за привличането му.

Става дума за един от лидерите на тима - Джеймс Милнър, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Наби Кейта, които постоянно се борят с контузии и не са доста често на линия за схемите на Клоп. Договорите и на тримата футболисти изтичат в края на сезон 2023/24, на този етап няма сведения за преговори между тях и клуба.

Белингам се свързва с преминаване на "Анфийлд" още от изминалото трансферно лято, но така и не се стигна до сделка между двата европейски гранда. Освен Ливърпул сериозен интерес към 19-годишния англичанин има от страна на Реал Мадрид, които са готови да инвестират сериозна сума в привличането му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно кой пуска бъзиците в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички