Ливърпул и Лийдс в битка за подписа на ас от Порто


Ливърпул и Лийдс в битка за подписа на ас от Порто
Снимка: Getty Images

1464 0

Ливърпул ще се присъедини към Лийдс в надпреварата за подписа на Отавио от Порто, информират английските медии. В момента наставникът Юрген Клоп и щабът му търсят нов нападател, който да замени напусналия в посока Байерн Мюнхен Садио Мане.

Понастоящем "червените" вече подписаха договор с 22-годишния Дарвин Нунес от Бенфика за рекордната за клуба сума от 85 млн. паунда. Според вестник "Мирър" португалският клуб очакват английския гранд да засилят интереса си към Отавио тази седмица с оферта от около 34 млн. паунда.

В договора на португалското крило има клауза за освобождаване в размер на 51 млн. паунда, въпреки че се очаква "драконите" да изслушат предложения, започващи от 38 млн. паунда. Въпреки че отборът на Клоп проявява ясен интерес, той е изправен пред силна конкуренция от страна на съперниците от Висшата лига Лийдс.

Порто вече отхвърли оферта на "белите" на стойност 26 млн. паунда за Отавио, но се очаква тази седмица отборът да направи пореден опит и сумата да бъде повишена Мениджърът на Лийдс Джеси Марш е в процес на търсене на заместник на Рафиня, който вероятно ще напусне "Еланд Роуд" през лятото.

Междувременно се появи изненадващ канидат за услугите на Мохамед Салах.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички