Ливърпул готви супердоговор за Ван Дайк, който ще го задържи дълго на "Анфийлд"


Ливърпул готви супердоговор за Ван Дайк, който ще го задържи дълго на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

2757 0

Ливърпул, който е на само две победи от шампионската титла в Англия, готви феноменален договор на един от лидерите си в отбора - Върджил ван Дайк. Според Football Insider споразумението ще е за 7 години, а националът на Нидерландия навършва 29 години идния месец.

Посочва се още, че седмичната заплата на защитника ще е 200 000 паунда. За сравнение, настоящото му споразумение е за 125 000 паунда седмично.  Ван Дайк вече има изиграни 113 мача за мърсисайдци, като той трябва да получи 4 милиона паунда бонус, когато достигне кота 150.

Съвсем наскоро бранителят си пожела освен трофея в Англия и още веднъж да вдигне Шампионска лига. "Спечелването на Шампионска лига беше нереално. Успях да спя само един час, после се върнаха обратно в Ливърпул и отидохме на парада. Не можех да си държа очите отворени, но беше невероятна вечер, нещо, което никога няма да забравя. Беше наистина незабравимо – нещо, което всички искаме да изпитаме отново. Надявам се в бъдеще да получим отново възможност да вдигнем трофея от ШЛ, както и титлата на Висшата лига“, сподели той. Вижте 8 не толкова известни факта за нидерландския национал вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички