Кристиан Ериксен разкри къде може да продължи кариерата си


Кристиан Ериксен разкри къде може да продължи кариерата си
Снимка: Getty Images

1357 0

Полузащитникът на Брентфорд Кристиан Ериксен заяви, че има представа къде ще продължи кариерата си през следващия сезон. Той намекна, че е склонен да остане в настоящия си клуб.

Плеймейкърът впечатли за краткото си пребиваване в английския тим, където се завърна в игра след сърдечния арест по време на Евро 2020 миналото лято. Договорът на датския национал изтича това лято и той трябва да вземе решение за следващия си ход.

"Не знам какво е бъдещето. Това ще бъде решение от спортна гледна точка, но също така и от гледна точка на семейството, което ще избере къде ще отидем. Имам идея, но какво ще се случи, не знам. Брентфорд определено е в категорията на един от клубовете", допълни халфът. 

Бившата звезда на Тотнъм и Аякс призна, че приоритетите му са се променили леко заради сърдечния арест, който получи миналата година, но все още иска да се бори за отличия.

"Винаги съм искал да печеля трофеи. Винаги съм състезателен, искам да бъда най-добрата възможна версия по всякакъв начин, да играя на най-високото възможно ниво", завърши той пред BBC.

A eто какво си пожела Кристиан Ериксен за края на кампанията.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички