Директор на Аякс за Ерик тен Хаг: Опитваме се да го убедим да остане


Директор на Аякс за Ерик тен Хаг: Опитваме се да го убедим да остане

1111 0

Техническият директор на Аякс Гери Хeмстра каза, че от тима полагат неимоверни усилия, за да убедят старши треньора Ерик тен Хаг да остане начело на състава.

Нидерландецът е най-сериозният фаворит да застане начело на Манчестър Юнайтедкато преди месец се появиха информации, че "червените дяволи" са интервюирали специалиста. 

Хемстра, който е най-високопоставеният технически ръководител в Аякс след оставката на Марк Овермарс по-рано тази година, заяви, че ръководните фактори се подготвят, ако се стигне до напускане от страна на 52-годишния наставник.

"Има интерес към него, това е нормално. Той се справя фантастично", каза Хамстра преди загубата на Аякс с 2:1 от ПСВ Айндховен във финала за Купата на Холандия.

"Надяваме се, че ще остане. Трябва да се придържаме към фактите, той все още не е напуснал. Продължава да е фокусиран върху Аякс, ние също. Направихме всичко възможно да го задържим. Предложихме му договор с подобрени условия, но той трябва да реши за бъдещето си", завърши той.

Същевременно ето кои играчи Ерик тен Хаг иска да доведе със себе си в Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички