Антонио Конте призова за спокойствие преди дербито с Арсенал


Антонио Конте призова за спокойствие преди дербито с Арсенал
Снимка: Getty Images

922 0

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте призова футболисти си да бъдат спокойни преди важното дерби с Арсенал от 22-и кръг на Висшата лига тази вечер. Двата отбора водят ожесточена битка за място в топ 4, а "шпорите" изостават с четири точки от своя съперник. 

"На първо място това са важни мачове за класирането. Това е жизненоважна среща за нас, защото ако искаме да продължим да имаме възможност да играем в Шампионската лига, се нуждаем от три точки, трябва да спечелим. За нас няма друго решение", каза италианецът.

"Също така знам много добре значимостта на този мач. Това е дербито на Северен Лондон, разбирам съперничеството между двата тима много добре, но първото нещо за нас е, че трябва да се опитаме да спечелим и да вземем три точки, а след това, защото искаме да дадем удовлетворение на нашите фенове.

Това е мач с много емоции, трябва да се опитаме да контролираме емоциите си, да пристигнем в този двубой с много хладнокръвна нагласа също ще бъде много важно, но също така трябва да се наслаждаваме на подобни моменти", завърши той.

Срещата между двата тима е днес от 21:45 българско време и можете да я следите в Sportlive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички