Алексис Санчес се е възстановил, отпътува с Юнайтед за Барселона


Алексис Санчес се е възстановил, отпътува с Юнайтед за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1265 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич и крилото Алексис Санчес попаднаха в групата на тима, която отпътува за Барселона за утрешния реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига.  Барселона приема Манчестър Юнайтед във вторник от 22:00 часа българско време.

"Червените дяволи" имат тежката задача да заличат разликата от 0:1 на "Камп Ноу", но мениджърът на тим Оле Гунар Солскяр получи добри новини в последния момент преди отпътуването на отбора. Алексис, който 47 гола в 141 мача за каталунците, не е играл за Юнайтед от 2 март, когато получи контузия в коляното по време на успеха над Саутхемптън с 3:2. Матич пък пропусна последните две седмици с мускулна контузия. Двамата вече са възстановени от своите травми и попадат в сметките на Солскяр за ключовия мач.

Италианският краен бранител Матео Дармиан, който почти не е играл от началото на сезона, също се качи на самолета за Барселона, но централният защитник Ерик Баи и централният халф Андер Ерера останаха в Манчестър с контузии. Титулярният ляв бек Люк Шоу също отпътува със съотборниците си, въпреки че е наказан и няма да вземе участие в двубоя.

Групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Барселона: Де Хеа, Ромеро, Грант, Джоунс, Смолинг, Линдельоф, Рохо, Дармиан, Дало, Йънг, Матич, Фред, Мактомини, Перейра, Погба, Лингард, Мата, Марсиал, Санчес, Рашфорд, Лукаку.

А кой ще бъде новият капитан на тима от следващия сезон - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички