Защо се провали един от най-желаните трансфери на Левски?

Агентът на Йозеф Хушбауер - Ондрей Чованец, разкри защо футболистът на Славия (Прага) е предпочел да премине под наем в Динамо (Дрезден), а не трансфер в Левски. Мениджърът, който представлява чешкия халф, заяви, че е имал атрактивно предложение от "сините" и там той би се борил за титлата, но в крайна сметка двете страни не са постигнали споразумение.

“В крайна сметка ръководството на Славия (Прага) се разбра с Динамо. Там той ще играе пред пълен стадион и фантастична публика. В понеделник отлетя за Испания за подготовка с клуба. В същото време бих искал да опровергая статиите, че не е искал да напусне зоната на комфорт на много добре платен играч в Славия и затова отказвал оферти”, заяви Чованец.

Обявиха нереалната за Левски заплата, която ще дават на Спиерингс

Най-новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс ще бие тавана на заплатите в клуба, твърди "Тема спорт". В момента най-високоплатени са Найджъл Р...

Контрактът на полузащитника със Славия изтича в края на сезона и първоначално от клуба бяха съгласни да го пуснат без трансферна сума в Левски. В последствие обаче Хушбауер подписа с Динамо до края на сезона, където ще играе под наем, а след това ще се завърне в Славия.

Междувременно стана ясно, че Левски работи по нови два трансфера (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!