Звездите на Манчестър Юнайтед се подигравали на тренировките на Роналдо


Звездите на Манчестър Юнайтед се подигравали на тренировките на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2104 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър разкри интересна история от времето, в което част от тима бе и Кристиано Роналдо. Играчите на "червените дяволи" се подигравали на начина на трениране на португалеца, който още с пристигането си знаел, че иска да бъде един от най-великите.

"Той дойде с нагласата, че ще стане най-добрият играч в света. За него тренировките бяха най-важни. Хората му се радваха много, тъй като показа огромно израстване. Хората просто обичат, когато даден играч има цел и прави всичко, за да я постигне.

Имаше времена, в които той слагаше тежести на глезените си и правеше упражнения за бързина. В отбора му се смеехме, но това не го притесняваше и това се оказа най-важното за него. Смеехме се, но вътрешно знаехме, че това, което прави няма по никакъв начин да му навреди, а само ще му помогне. Вижте го къде е сега. Той от цялото си сърце мечтаеше да стане най-добрият в света и успя да го постигне", заяви Флетчър за времената прекарани с Кристиано в Манчестър Юнайтед.

КРИСТИАНО РОНАЛДО НЕ Е СРЕД 15-ТЕ НАЙ-СКЪПИ ФУТБОЛИСТИ В СВЕТА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички