Звездата на Тотнъм може да се завърне в игра още този уикенд


Звездата на Тотнъм може да се завърне в игра още този уикенд
Снимка: Getty Images/Guliver

1159 0

Звездата на Тотнъм Хари Кейн може да се завърне в игра още тази събота в двубоя с Бърнли от 27-ия кръг на Висшата лига. Английският национал се възстанови доста по-бързо от очакваното от контузията си в глезена и поднови пълноценни тренировки в началото на тази седмица.

Кейн получи травмата в двубоя с Манчестър Юнайтед в началото на януари и се очакваше да отсъства поне до март, но може да бъде на линия за следващия мач на "шпорите". "Той се чувства много добре. Ще трябва да преценим състоянието му в утрешната тренировка и след това ще решим. Но аз мисля, че той ще може да бъде част от състава за мача в събота", коментира мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.

"Всички знаят, че Хари е като животно. Той искаше да е готов за игра възможно най-рано и даде всичко от себе си, за да се възстанови бързо. Неговото завръщане ще има голямо значение за целия отбор", допълни аржентинският специалист. В същото време офанзивният халф на тима Деле Али продължава своето възстановяване от контузия на сухожилие и ще има нужда от още една или две седмици, преди да е готов за игра. Крайните защитници Бен Дейвис и Дани Роуз остават под въпрос за двубоя с Бърнли. Тотнъм гостува не Бърнли в събота от 14:30 часа българско време.

А каква е стряскащата сума, която Тотнъм поиска от Реал Мадрид за нападател - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички