Звездата на Бърнли: Клоп каза, че ще ме купи в Ливърпул, ако вкарам на Манчестър Сити


Звездата на Бърнли: Клоп каза, че ще ме купи в Ливърпул, ако вкарам на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2673 0

Звездата на Бърнли Ашли Барнс направи любопитно изказване преди днешната среща на тима му с Манчестър Сити. Тимът на Шон Дайш е един от шансовете на Ливърпул, които да "препънат" "гражданите" по пътя към втората им поредна титла и да я пратят в ръцете на мърсисайдци.

Към момента играчите на Юрген Клоп имат две точки преднина пред Манчестър Сити, но тимът от "Етихад" е с мач по-малко, който днес ще изиграят срещу Бърнли. Любопитна статистика пък показва, че Бърнли побеждава шампиона на страната във всяка една от годините, в които играе във Висшата лига.

"Вчера получих доста съобщения от фенове на Ливърпул, които се шегуват и ги разбирам. За тях ще значи много, ако ние победим Манчестър Сити. Клоп също ми писа и ми загатна, че ще ме купи през другия сезон, ако успея да се разпиша срещу Манчестър Сити, така че имам мотивация. Ще бъде уникално, ако се разпиша днес, тъй като ще влезем в историята на Ливърпул", пошегува се Ашли Барнс.

БИВШ АНГЛИЙСКИ НАЦИОНАЛ ПРЕДРЕЧЕ ДОМИНАЦИЯ В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ НА ЛИВЪРПУЛ И МАН СИТИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички