Звезда на Манчестър Юнайтед подписа договор за още три години


Звезда на Манчестър Юнайтед подписа договор за още три години
Снимка: Getty Images/Guliver

4675 0

Проблемите за Манчестър Юнайтед през изминалия сезон до голяма степен бяха свързани с това, че част от играчите имат изтичащи договори, които трябва да се подновят. Андер Ерера не пое по "този път" и реши да се раздели с "червените дяволи", но друг от ключовите играчи реши да остане на "Олд Трафорд".

Испанското издание "Sport" информира, че Хуан Мата е подновил договора си с клуба и ще остане в клуба още поне три сезона. 31-годишният халф участва в 32 мача през миналия сезон във всички турнири. 

Под ръководството на Жозе Моуриньо Мата рядко намираше място в състава. След идването на Оле Гунар Солскяер обаче нещата се промениха и това е дало повод на испанеца да поднови договора си с английския гранд. 

След края на сезона в Англия полицията във Великобритания постави на първо място феновете на Манчестър Юнайтед в една от най-неприятните класации. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички