Звезда на Челси се надява клубът да привлече нови футболисти през зимата


Звезда на Челси се надява клубът да привлече нови футболисти през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1516 0

Крилото на Челси Кристиан Пулишич се надява да види нови играчи на „Стамфорд бридж“ по време на зимния трансферен прозорец. В началото на сезона лондончани не очакваха да имат възможността да вземат нови играчи през януари. Преди месец и половина обаче Спортният арбитражен съд отмени трансферното ембарго на Челси и по този начин те могат да стабилизират състава си през настоящия месец.

Кристиан Пулишич подписа с Челси през миналия януари, като се присъедини към тима през лятото след трансфер от Борусия Дортмунд. След равенството срещу Брайтън в сряда играчът даде интервю за сайта Goal.com. „Нормално е да искаме нови попълнения. Отборите се опитват да се подсилят през зимата и да, ако дойдат нови играчи, това означава, че конкуренцията в тима се увеличава. Така работят нещата. Затова ние сме готови и очакваме да дойдат нови играчи, които да ни помогнат да постигнем целите ни.“

Отборът на Челси се наслаждава на сравнително добър сезон, въпреки че отборът записа някои негативни резултати в последно време. Лондончани завършиха 1:1 с Брайтън във вчерашния ден, след като допуснаха късен изравнителен гол. А ето кои играчи стават свободни агенти през идното лято.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички