Зверско меле в тунела след дербито на Манчестър


Зверско меле в тунела след дербито на Манчестър
Снимка: Guliver/GettyImages

1990 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо взе активно участие в меле край съблекалните след градското дерби с Манчестър Сити в неделя, съобщи Manchester Evening News.

Португалецът се е подразнил от бурното празнуване на победата с 2:1 на противниковия отбор и е направил забележка на играчите да се държат по-достойно, след което се е сдърпал с вратаря Едерсон и след крясъци на португалски го е ударил с пластмасово шише с вода по главата.

Според други източници Моуриньо е отговорил, след като първо той е бил замерен с пластмасова бутилка. В резултат се е заформило меле с участието на хора и от двата щаба. Пострадал е помощник-треньорът в тима на "гражданите" Микел Артета, който е със сцепена вежда, вероятно от хвърлена бутилка, предава БГНЕС.

Според Mirror, в инцидента са участвали също Ромелу Лукаку и треньорът на вратарите Силвиньо Лоуро, имало е и размяна на плюнки. Едерсон бе с основен принос за триумфа на своя отбор в дербито, след като направи чудесно двойно спасяване в края на двубоя. Благодарение на снощния си успех Сити се откъсна с 11 точки от Юнайтед, а Моуриньо на пресконференцията след мача призна, че борбата за титлата в Премиършип вероятно е приключила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички