"Знаехме, че Коу иска в Барселона" - как са реагирали в Ливърпул на това желание?


"Знаехме, че Коу иска в Барселона" - как са реагирали в Ливърпул на това желание?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1465 0

Жоржиньо Вайналдум, който е един от най-добрите приятели на Филипе Коутиньо в Ливърпул, разкри, че играчите са били наясно с желанието на бразилеца да премине в Барселона. И са щели да се радват за него, ако мечтаният му трансфер се бе осъществил.

"Беше трудно. Фил е добър човек и знаех, че иска да премине в Барселона. Знаехме защо иска да играе там. Той е човек, който винаги е давал всичко за клуба и се е борел до последния момент. От една страна, щяхме да се радваме за него, ако беше преминал там. От друга страна, всички искахме да остане, защото е изключително добър и ние сме по-добър отбор с него", категоричен беше холандският национал.

"Може да се погледне и от двете страни. При всички положения някой щеше да остане разочарован. Но сами виждате - Фил не играе добре само в последните два мача, а във всички досега, както и през миналия сезон. Нормално беше клубът да даде всичко от себе си, за да го задържи.

Никога не знаеш какво ще стане в бъдещето. Но Коутиньо е добър човек и, без значение колко време остане тук, винаги ще дава най-доброто от себе си за Ливърпул. Така че всички се радваме, че остана", допълни Джини пред "Liverpool Echo".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички