Жозе Моуриньо е готов да подпише нов договор с Манчестър Юнайтед


Жозе Моуриньо е готов да подпише нов договор с Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1421 0

Манчестър Юнайтед иска да задържи Жозе Моуриньо с нов 5-годишен договор със сделка на стойност от 65 млн. паунда. Португалецът също е готов да поднови контракта си и престоят му в "червените дяволи" да е е най-дългият в неговата кариера. 

Моуриньо, заедно с мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола, са двамата най-добре платени мениджъри, получавайки по 250 хиляди паунда на седмица. Според новия договор седмичната заплата ще запази своите размери, но бонусите при трофеи ще се увеличат драстично, твърди The Sun. Самите детайли обаче тепърва предстои да бъдат изяснени.

През лятото на 2016 година Моуриньо подписа 3-годишен договор и въпреки че през миналата кампания Юнайтед не бе особено убедителен от ръководството застанаха зад специалиста, вярвайки, че той е точният за това място. Шефовете на тима са впечатлени от промяната, която направи Специалния с отбора, както и от блестящия старт на този сезон във Висшата лига и това е допринесло за решението да продължат договора му още от сега. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички