Жозе Моуриньо демонстрира с финес желанието си за трансферен удар


Жозе Моуриньо демонстрира с финес желанието си за трансферен удар
Снимка: Guliver/GettyImages

1710 0

Жозе Моуриньо демонстрира желанието си да привлече Алексис Санчес без да го показва. Португалският специалист сподели, че когато добър футболист е на трансферния пазар, няма как да не му се обърне внимание.

"Има играчи във футбола, които си задължен да се опиташ да вземеш, ако имаш тази възможност, независимо дали е януари, март или юли. Просто се опитваш да го направим. Но, във връзка с Алексис Санчес, не желая да казвам и думичка", каза недвусмислено мениджърът на "червените дяволи".

"Единственото, което мога да кажа, е, че той е феноменален футболист, но в момента е играч на Арсенал и чувствам, че не трябва да казвам нищо повече по темата", допълни той.

Жозе Моуриньо иска да има в състава си чилийския футболист, като за тази цел Манчестър Юнайтед залага на финансови средства. Не е тайна, че Алексис желае да се присъедини към селекцията на Хосеп Гуардиола, но 20-кратният английски шампион предлага 35 милиона евро на Арсенал, докато Сити с 15 милиона по-малко. Освен това Специалния е готов да даде около 280 хиляди паунда седмична заплата на Санчес, което също е повече, отколкото е предложението на "гражданите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички