Замесените в гангстерска война Йозил и Колашинац се завръщат в Арсенал


Замесените в гангстерска война Йозил и Колашинац се завръщат в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1751 0

Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил и защитникът на тима Сеад Колашинац ще се завърнат в състава на "артилеристите" за предстоящото домакинство на Бърнли в мач от втория кръг на Висшата лига, потвърди мениджърът на лондончани Унай Емери.

Двамата останаха извън групата на Арсенал за откриващия мач от сезона срещу Нюкасъл миналия уикенд, след като седмица по-рано бяха нападнати от въоръжени обирджии в лондонски квартал. В последствие от клуба разкриха, че дуото е преживяло още "инциденти, свързани със сигурността", макар и да не уточниха за какво точно става въпрос.

"Те подновиха тренировки във вторник, когато имахме почивка, но те все пак тренираха. Месут не тренира вчера заради заболяване, но днес бе на линия. Аз се опитвам да им помогна да се концентрират върху тренировките и подготовката. За момента те са спокойни. И двамата са добри опции за нас, но утре ще взема решение дали ще бъдат замесени в мача в събота", коментира Емери на днешната си пресконференция преди мача с Бърнли в събота.

Наскоро две лица са опитали да проникнат в дома на Йозил, но са били арестувани (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички