Залозите започнаха: Кой ще е новият отбор на Арсен Венгер


Залозите започнаха: Кой ще е новият отбор на Арсен Венгер
Снимка: Guliver/GettyImages

1436 0

Загубата на Арсенал с 5:1 в първата среща от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен до някъде подпечатаха края на ерата "Арсен Венгер" в лондонския клуб.

В края на миналата седмица Венгер даде пресконференция и обяви, че дори да бъде премахнат от поста "мениджър на Арсенал", той ще продължи кариерата си в друг отбор.

Залози в букмейкърските къщи вече започнаха, като в Англия средният коефициент французина да остане и следващата година е 2.00, а да напусне през лятото - 1.73.

Разбира се има и залози за това кой ще е новият тим предвождан от Венгер и с най-големи шансове според букитата е националният тим на Франция - 5.50. Това обаче ще бъде много сложно, тъй като Дидие Дешам се представя страхотно - той изведе "петлите" до финала на Евро 2016 и в момента изглежда напълно нормално тимът да се класира и за Световното 2018 в Русия, което значи, че той едва ли ще бъде уволнен преди края на следващото лято.

Другите тимове, които може да вземат 67-годишния специалист за треньор според букмейкърските къщи са Монако (6.00), Барселона (9.00), Англия (11.00), който и да е китайски клуб (11.00) и Лион (11.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички