Юрген Клоп недоволства от ранния старт на английската Висша лига


Юрген Клоп недоволства от ранния старт на английската Висша лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2769 0

Мениджърът на европейския клубен шампион Ливърпул Юрген Клоп изрази недоволството си от факта, че английската Висша лига на Англия стартира в началото на месец август. Той направи сравнение с италианската Серия А, като сподели, че е провел разговор с треньора на Наполи Карло Анчелоти относно този факт.

"Червените" ще стартират с официалните мачове още по-рано, тъй като през утрешния ден ще се изправят срещу Манчестър Сити в спор за трофея Къмюнити Шийлд. Идния петък им предстои домакинство на Норич в първия кръг от сезона в Англия, а седмицата след това ще се изправят и срещу Челси в спора за Суперкуата на Европа.

"Не мога да разбера защо стартираме толкова рано. Говорих си с Карло Анчелоти. В Италия също са 20 отбора, а започват на 24 август. Садио Мане игра в турнира за Купата на Африка заедно с Калиду Кулибали. Кулибали обаче ще почива четири седмици, като дори не е близко до това да се завърне на терена. Не знам защо се започва толкова рано. Висшата лига е чудесен проект, но няма смисъл от това. Догодина има Европейско първенство и Копа Америка и ще започнем по същото време", изрази недоволството си Юрген Клоп.

По-рано тази седмица пък Клоп направи любопитно признание, като сподели, че две от най-големите му звезди може да не стартират в битката с шампиона Манчестър Сити за Къмюнити Шийлд. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички