Юрген Клоп: Лестър може да завърши в топ 4


Юрген Клоп: Лестър може да завърши в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

2149 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали тима на Лестър и наставника на "лисиците" Брендан Роджърс преди срещата между двата тима този уикенд. Мърсисайдци приемат Лестър утре от 17:00 часа в мач от осмия кръг на Висшата лига.

"Те определено могат да завършат в топ 4, в качеството на отбора им няма разлика с другите отбори от топ 6, освен може би името. Вижда се, че градят тима от защитата. Вратарят им още е там, защитата е солидна на всяка позиция, халфовата линия е креативна и трудоспособна, а в атака също са креативни и много директни. Така се изгражда отбор", коментира Клоп.

Германецът сподели, че се надява публиката на "Анфийлд" да посрещне добре бившия мениджър на тима - Роджърс, който води "червените" преди Клоп. "Надявам се феновете да го приемат нормално. Аз лично нямам проблем", сподели Клоп, който живее под наем в къща, която е собственост на Роджърс.

"Харесва ни да живеем там, плащаме си наема редовно", пошегува се треньорът на Ливърпул. "Той се представя много добре и аз не съм изненадан от това. Когато дойдох, разбирах, че не той е причината нещата тук да не се получат. След това той свърши страхотна работа в Селтик и сега в Лестър. Те са брилянтен отбор", допълни Клоп. А какви притеснения имат шефовете на Ливърпул относно германския треньор вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички