Юнайтед стана номер 1 в света с невиждан досега нов кадър


Юнайтед стана номер 1 в света с невиждан досега нов кадър
Снимка: Getty Images/Guliver

2448 0

Манчестър Юнайтед се превърна в първия клуб от Висшата лига, който наема специалист по борбата с тероризма, съобщиха "червените дяволи" днес.

През миналата година носителите на 20 титли имаха два сериозни случая на пробив на сигурността, около които се вдигна много шум, макар и в крайна сметка да се оказаха безобидни.

През май последният мач от сезона между Манчестър Юнайтед и Борнемут бе отложен, след като в една от тоалетните на стадион "Олд Трафорд" бе намерен съмнителен пакет. Стадионът бе евакуиран, а в последствие се оказа, че пакетът е останал там от предния ден след учение по сигурността.

Само преди два месеца пък двама фенове пренощуваха в тоалетните на "Олд Трафорд", за да могат на следващия ден да гледат безплатно двубоя на "червените дяволи" с Арсенал. Те обаче бяха заловени и предадени на полицията.

Тези инциденти са накарали ръководителите на клуба да наемат специалист по сигурността и борбата с тероризма, като става въпрос за бивш служител на полицията в Манчестър, който обаче остава неназован.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички