Юнайтед се "възроди" срещу последния, червен картон и 5 гола на "Олд Трафорд" (ВИДЕО)


Юнайтед се "възроди" срещу последния, червен картон и 5 гола на "Олд Трафорд" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1104 0

Манчестър Юнайтед надви състава на Фулъм с 4:1 в мач от 16-ия кръг на Висшата лига. Мачът бе изигран на "Олд Трафорд", а с това "червените дяволи" прекъснаха серията си от четири поредни мача без победа в шампионата.

Домакините откриха резултата още в 13-тата минута на двубоя благодарение на Ашли Йънг. 14 минути по-късно резултатът бе удвоен след попадение на Хуан Мата. Малко преди края на първото полувреме водачеството на "червените" стана още по-красноречиво, след като Ромелу Лукаку се разписа за 3:0.

През втората част зрителите на "Олд Трафорд" станаха свидетели на още два гола, а също така и червен картон. В 67' гостите получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар, който бе точно реализиран от Абубакар Камара. 

Минута по-късно обаче "котиджърс" останаха с играч по-малко на терена, след като бившият играч на Олимпик Марсилия Андре-Франк Замбо Агиса бе изгонен с втори жълт картон. Осем минути преди изтичането на редовното време Маркъс Рашфорд оформи крайното 4:1 в полза на "червените дяволи".

Така Манчестър Юнайтед се изкачи до 6-ото място в първенството, изпреварвайки Евертън, които играят в понеделник, а също така и Борнемут, които претърпяха загуба от Ливърпул по-рано през деня. "Червените" изостават на 16 точки от мърсисайдци и на седем от топ 4.

Фулъм остават на дъното на таблицата с актив от едва девет точки. Тимът регистрира 11-а загуба от началото на кампанията във Висшата лига, но се намират на само три точки от оставане на най-високото равнище в английския футбол.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Манчестър Юнайтед се е спряло на едно единствено име за поста треньор на клуба. "Червените дяволи" са готови да извадят 40 млн. евро за неговите услуги, а повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички