Всички в Челси искат Хъдсън-Одой да остане


Всички в Челси искат Хъдсън-Одой да остане
Снимка: Getty Images/Guliver

1065 0

Асистентът в треньорския щаб на Челси Джанфранко Дзола заяви, че клубът възлага големи надежди на младия нападател на тима Калъм Хъдсън-Одой и иска да го задържи в състава си.

В неделя 18-годишният футболист излезе в стартовия състав на "сините" срещу Шефилд Уензди и вкара един от головете за победата с 3:0. Наставникът на Челси Маурицио Сари пусна Хъдсън-Одой титуляр, въпреки че младокът ден по-рано подаде молба за трансфер. Дзола се надява, че Хъдсън-Одой ще оцени този жест. 

Италианецът коментира, че както публиката, така и ръководството на клуба иска Хъдсън-Одой да остане на "Стамфорд Бридж". "Той има контракт. Убедени сме, че може да играе за този отбор. Не мисля, че в Европа ще се намерят много 18-годишни играчи, които имат толкова практика в голям отбор, колкото него. Това показва, че вярваме в него и сме убедени, че може да стане важен играч за нас, но трябва да изчакаме да видим какво ще се случи. Правим всичко възможно от наша страна. Гледната ни точка е, че заедно с него има много силни играчи, но все пак му даваме шанс да играе", коментира Дзола.

Ако не успее да убеди футболиста да остане в родния си клуб, на Челси няма да му остава друг избор, освен да сключи сделка с Байерн. Към младока интерес проявяват още тимовете на Ювентус и РБ Лайпциг, но желанието му е да премине в Байерн.

На Челси обаче ще бъде изключително трудно да задържи голямата си звезда Еден Азар - ето последна информация по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички