Венгер сравни Мхитарян с Касорла


Венгер сравни Мхитарян с Касорла
Снимка: Guliver/GettyImages

1259 0

Един мач на Хенрих Мхитарян за Арсенал бе достатъчен за мениджъра на "артилеристите" Арсен Венгер, за да сравни новото попълнение с плеймейкъра Санти Касорла, който претърпя цели 10 операции на ахилесово сухожилие и е извън терена от октомври 2016 г.

Един от главните проблеми на лондонския отбор е именно неговото отсъствие. Испанецът може да се върне на терена най-рано догодина, затова Венгер продължава да търси варианти за средната линия на тима си. Мениджърът е останал впечатлен както от трите асистенции на дебютанта, така и от цялостното му представяне в мача с Евертън (5:1).

"Между тях наистина има много прилики. Санти беше изключителен играч, но когато се срещнах с Мхитарян преди напускането му на Юнайтед, разбрах, че той също обожава футбола. Мхитарян е от тези футболисти, които напълно се посвещават на любимото дело. Той дойде в страна, в която само железен характер може да ти позволи да станеш играч от световна класа. С радост играе футбол, тъй като получава от него колосално удоволствие", отбеляза Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички