Венгер призна, че е провалил трансфера на Суарес в Арсенал


Венгер призна, че е провалил трансфера на Суарес в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

2114 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри, че едва ли не той самият е причината нападателят Луис Суарес да не премине на "Емирейтс".

"Той беше близо до това да подпише с нас. Най-малкото, бяхме се разбрали с него. Разбира се, ние сгрешихме, защото не показахме достатъчно желание, но, повтарям, ние имахме споразумение с него. Сигурен съм, че Луис искаше да стане наш играч. Аякс го задържа за още една година. Те подписаха с него подобрен контракт и му обещаха да го продадат в чуждестранен клуб", казва френският треньор, цитиран от "beINSPORTS".

Венгер говори и за скандала по време на Мондиал 2014, когато Суарес ухапа Джорджо Киелини на мача Уругвай - Италия.

"Да, това е нормално и е много трудно да приемеш такова нещо. Понякога той просто шокира хората, но днес виждаме, че Луис е станал съвсем друг. Мисля, че се е отървал от всичко лошо. Дисквалификацията му беше от полза и сега не бива да очакваме от него мръсни постъпки", категоричен е специалистът.

Суарес премина в Ливърпул от Аякс през 2011 година, а през 2014 г. заигра в Барселона, където сега изживява най-добрите моменти в кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички